ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορώ να αγοράσω τους Καταλόγους σε έντυπη μορφή;

Οι Κατάλογοι διατίθενται μόνο σε μορφή ηλεκτρονικού αρχείου pdf που μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανοίξετε και διαβάσετε στον υπολογιστή ή το smartphone σας. Αν το επιθυμείτε όμως μπορείτε να τους εκτυπώσετε εύκολα, καθώς τα αρχεία είναι ρυθμισμένα για εύκολη εκτύπωση σε μέγεθος Α4. Σκεφθείτε όμως το περιβάλλον πριν εκτυπώσετε & σεβαστείτε τα πνευματικά δικαιώματα, καθώς επιτρέπεται μόνο η εκτύπωση για προσωπική χρήση ή χρήση εντός της εταιρείας σας. Δεν επιτρέπεται η κατά οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση των αρχείων (έντυπα ή ηλεκτρονικά) χωρίς την έγγραφή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία περί Πνευματικών Δικαιωμάτων.

Αν τους αγοράσω ηλεκτρονικά, θα παραλάβω τα αρχεία άμεσα;

Αν επιλέξετε ηλεκτρονική πληρωμή μέσω τραπεζικής κάρτας ή Paypal, θα λάβετε άμεσα με την ολοκλήρωση της συναλλαγής και το σχετικό email με το σύνδεσμο (link) για να κατεβάσετε τα αρχεία. Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, θα σας σταλεί το σχετικό email όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση, για να επιταχύνετε τη διαδικασία, μπορείτε να μας αποστείλετε μέσω email στο sales@ypodomes.com το αποδεικτικό της πληρωμής.

Θα πληρώσω το ποσό που αναφέρετε 4 φορές αν αγοράσω το Ετήσιο Πακέτο των Καταλόγων;

Όχι, το Ετήσιο Πακέτο αφορά ουσιαστικά τη συνδρομή σας για έναν ολόκληρο χρόνο στους Καταλόγους μας, με μια εφάπαξ πληρωμή του ποσού. Πληρώνετε μια φορά και λαμβάνετε τους Καταλόγους τέσσερις (4) φορές, μια φορά κάθε 3 μήνες, όταν επικαιροποιούνται οι Κατάλογοι. Για όσο διαρκεί η συνδρομή σας, θα σας αποστέλλεται αυτόματα ηλεκτρονικά email με το σύνδεσμο για να κατεβάσετε τα επικαιροποιημένα αρχεία. Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι από πλευράς σας.